Make your own free website on Tripod.com

ebajet

Siapa Kami

Home | Perkhidmatan | Pakej | Siapa Kami | Hubungi Kami

Bagaimana kami tahu rahsia teknik pengurusan wang ini? Mudah sahaja... kami juga kerja makan gaji, seperti anda yang runsing dengan masalah kewangan di dunia yang sungguh materialistik ini.

 

Pada asalnya teknik ini hanyalah untuk pengurusan kewangan peribadi dan keluarga kami. Kami bukan dari keluarga berada tetapi sudah memiliki banyak asset yang kami amat banggakan. Tidak payah part-time business, part-time kerja, multi-level-marketing, sebenarnya pendapatan bulanan sudah cukup memadai.

  

Lalu kami kongsi pengalaman kami dengan sahabat handai dan saudara mara. Sekarang lebih ramai lagi akan mendapat peluang menikmati kelebihan ini.

  

Ini bukan rocket science, ini bukan mondo magic, ini hanyalah sesuatu yang anda semua boleh rasai. Hanya perlu komited dan disiplin. Inilah ebajet

images5.jpg

 

Pengalaman kami dalam bidang ini sudah menjangkau 5 tahun. Namun begitu website ini baru sahaja diasaskan pada 31 August 2006, sempena hari Merdeka ke-49, ebajet mahu anda semua merdeka di dalam kewangan anda atau Financially Independent selamanya 

 

ebajet menyediakan perkhidmatan professional khusus dalam mengendalikan bajet, belanjawan dan pengurusan kewangan keluarga, perkahwinan, pelajar dan individu.

 

Kualiti dan Kepuasan pelanggan merupakan asset utama yang ditekankan dalam perkembangan perniagaan. Tiada apa yang mustahil di ebajet, setiap cadangan dan kehendak pelanggan akan cuba dipenuhi demi memastikan setiap wang yang diterima mendapat pulangan setimpal.

 

Namun demikian, setiap kejayaan adalah hasil penyelidikkan dan usaha yang berterusan serta doa dari pekerja yang berdedikasi dan terlatih, keluarga, rakan-rakan, serta pelanggan-pelanggan.

 

 

" ebajet hanya mampu

merancang kewangan anda,
Allah yang menentukan segalanya.

Setiap yang baik itu
datang dari Allah dan kekurangan itu
datang dari kami sendiri."

 

+ myfaiz & nina deesha – pengasas  ebajet.tripod.com +

 

ebajet01.gif

Apa kata mereka?

"Saya kahwin, beli rumah, dan dapat baby comel semuanya dalam masa setahun. Terima Kasih ebajet."
+Eliza Iqbal, Cheras+

"Saya belajar di London hanya dengan sistem pengurusan kewangan ebajet. Cukup wang pinjaman, tanpa bantuan ibu-bapa. Syukur"
+Zaid Haris, Taiping+
 
"Hutang kad kredit merupakan sesuatu di masa yang lepas. Agaknya saya dah bangkrap kalau bukan kerana ebajet. Yang best tu... saya masih boleh shopping masa sale!"
+Shifah Idroos, Subang Jaya+ 
 
"Saya bebas sekarang. Boleh pencen dengan aman."
+Usman Yacob, Klang+

Home | Perkhidmatan | Pakej | Hubungi Kami | Siapa Kami
 

jkfooter.gif

Copyright Reserved ebajet.tripod.com @ 2006 Malaysia